freelance zzp'ers zoeken projecten
HomeOpdrachtenInschrijvenDisclaimerContactInloggen
ZZP-Freelance

In de afgelopen jaren is het aantal ZZP'ers in de bouw sterk toegenomen. Meer dan een kwart van alle bouwvakkers werkt inmiddels als ZZP'er. Naar verwachting zal deze ontwikkeling in de komende jaren verder doorzetten.

ZZP-Freelance is een webportal waar bouwbedrijven die ZZP'ers zoeken en bouwvakkers op zoek naar werk elkaar vinden. Inschrijven is voor bedrijven en ZZP'ers in de bouw geheel gratis.

Bedrijven
Iedereen in Nederland en België kan opdrachten plaatsen op ZZP-Freelance: grote bedrijven, kleine bedrijven en uitzendbureaus, maar ook particulieren.

Of het nu gaat om een kleine klus aan huis of een mega-project, u kunt uw opdracht snel en eenvoudig plaatsen op ZZP-Freelance. Loodgieters, metselaars, timmerlieden, noem maar op.
Hoe werkt het?
Werkzoekenden
ZZP'ers kunnen reageren op alle opdrachten die op ZZP-Freelance worden geplaatst. Uw reactie wordt meteen per e-mail naar de opdrachtgever verstuurd, dus u hoeft nooit lang te wachten.

Als er even geen opdrachten in uw vakgebied worden aangeboden, schrijft u zich dan toch in. Het is binnen 2 minuten geregeld, en u ontvangt direct bericht als er nieuwe klussen binnenkomen.
Meer informatie!
Account
Als u zich inschrijft op ZZP-Freelance krijgt u een account waarin wordt weergegeven welke opdrachten u heeft geplaatst, op welke opdrachten u heeft gereageerd en hoe vaak u nog kunt reageren met uw huidige tegoed. Eenvoudig en overzichtelijk.
Nu gratis inschrijven!
Onze gegevens
Onderdeel van Transwork
Kvk Amsterdam: 34339963
BTW: NL116604645B01
IBAN: NL61 RABO 0119 6637 83
Onze partners