zzp freelance disclaimer
HomeOpdrachtenInschrijvenDisclaimerContactInloggen
Disclaimer

a. Door deze internetsite te gebruiken gaat u akkoord met deze disclaimer. Alle in deze disclaimer genoemde punten zijn van toepassing op de internetsite.

b. Hoewel ZZP-Freelance er alles aan doet om de inhoud van de internetsite regelmatig bij te werken en/of up to date te houden, is Woonruimte Online niet aansprakelijk voor onjuistheden of onvolledigheden in de inhoud van de internetsite.

c. ZZP-Freelance staat niet garant voor de deugdelijkheid van de inhoud van door derden geplaatste inhoud op de internetsite.

d. ZZP-Freelance is niet aansprakelijk voor wat voor schade dan ook verband houdend met (het gebruik van) de internetsite.

e. ZZP-Freelance is niet aansprakelijk voor wat voor schade dan ook voortkomend uit de onmogelijkheid (een van de pagina's van) de internetsite te kunnen raadplegen.

f. ZZP-Freelance heeft het recht om op elk gewenst moment inhoud van de internetsite te wijzigen en inhoud toe te voegen aan of te verwijderen.

g. ZZP-Freelance is niet verantwoordelijk voor internetsites en bestanden gekoppeld aan externe hyperlinks.

h. Tijdens uw bezoek aan de internetsite kunnen de algemene gegevens van uw computer in log-bestanden opgeslagen worden. In eerste instantie zijn deze bedoeld voor statistieken. Echter in geval van misbruik kan de informatie worden gebruikt om uw bezoek aan de site te monitoren of u de toegang tot de internetsite te ontzeggen.